was kann google nest mini?

Wat kan de Google Nest Mini? “Oké Google,…” of “Hey Google,…” is hoe je het gesprek begint met je Google Assistant. Je kunt de slimme spraakassistent niet alleen op je smartphone vinden, maar ook op je keukentafel of boekenplank als slimme speaker. De Google Nest Mini is zo’n luidspreker.

Wat kun je allemaal doen met Google Nest?

Ontdek wat je kunt doen met Google Nest- of Home-apparaten

 • Tv’s en speakers bedienen.
 • Je dag plannen.
 • Taken uitvoeren.
 • Taken beheren.
 • Antwoord krijgen op je vragen.
 • Apparaten in huis bedienen.
 • Iets leuks doen.
 • Wat is het verschil tussen een Google Nest en een Google Home?

  Google Home is de voormalige naam van een productlijn die is opgenomen in de productlijn van Google Nest. Hieronder vallen alle smart home toepassingen van Google. Denk aan slimme thermostaten, IP-camera’s en slimme speakers.

  Wat kun je met een nest Mini?

  Je kunt iets op je boodschappenlijstje laten zetten of laten vertellen wat voor afspraken je die dag allemaal hebt. Daarnaast kun je via je stem zo ook allerlei apparatuur aansturen. Start je favoriete Netflix-serie op televisie, bedien je lampen of speel muziek van die ene artiest af op de speaker zelf.

  Wat kan je doen met een Google Home Mini?

  Wat is een Google Home Mini? Een ingebouwde Google Assistent in een kleine speaker, oftwel de Google Home Mini. Roep ‘Hey Google’ of ‘OK Google’ om een vraag te stellen, muziek af te spelen of andere apparaten in huis aan te sturen. In dit bericht vertellen we je meer over deze kleine speaker.

  See also:  wann wird google earth aktualisiert?

  Wat heb je nodig voor Google Nest?

  Om Google Nest (Mini) te kunnen gebruiken, hebt u een wifi-verbinding, Google-account, een smartphone/tablet en de app Google Home nodig. Omdat Google Nest en Google Nest Mini hetzelfde werken, spreken we in de rest van dit artikel over Google Nest.

  Hoe Google Nest uitzetten?

  De Google Assistent op een Nest Wifi-punt uitzetten

  1. Gebruik de schakelaar op de achterkant van je Nest Wifi-punt, naast het netsnoer, om de microfoon uit te zetten.
  2. Je weet dat de microfoon uitstaat als de aan/uit-schakelaar oranje wordt.

  Waarom een Google nest kopen?

  De mogelijkheden van Google Nest Hub zijn veelzijdig te noemen. Deze slimme speaker met beeldscherm wordt aangestuurd door een groot aantal diensten waaronder YouTube, Google Maps, Google Search, Google Calendar en Google Photos. Daarnaast biedt het apparaatje alle mogelijkheden om je smarthome te bedienen.

  Is Google Home handig?

  Met Google Home kun je op een slimme manier je huis automatiseren. Net als Alexa of Siri is Google Home een soort butler die van alles voor je kan doen. Zo kan je makkelijk het nieuws, weer of verkeer opvragen of iemand bellen door het simpelweg aan Google te vragen.

  Wat kan je aansluiten op Google Home?

  Je kunt niet alleen de Google Home bedienen met je stem, maar als andere slimme apparaten gekoppeld zijn kun je die ook bedienen.

  Hieronder staan de categorieën die koppelbaar zijn met de Google Home:

 • Smart Hubs.
 • Smart TV.
 • Slimme Speaker.
 • Smart verlichting.
 • Slimme thermostaat.
 • IP Camera’s.
 • Slimme deurbel.
 • Alarmsystemen.
 • Kan Google Nest zonder stroom?

  Nadat het apparaat is aangesloten, stel je je Google Nest- of Home-apparaat in. Belangrijk: Het apparaat moet altijd zijn aangesloten op een stopcontact, anders werkt het niet. Het apparaat heeft geen batterij.

  See also:  was bedeutet uhr vor google suche?

  Hoe bellen met Google nest Mini?

  Google Home Mini (1e generatie)

  1. Open de Google Home-app.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Communicatie. Apparaat- en gespreksinstellingen.
  4. Tik onder ‘Alleen bellen als je thuis bent’ op Instellen.
  5. Volg de instructies in de app.

  Wat verbruikt Google Nest?

  Door de automatische helderheidsregeling wisselt het gemiddelde energieverbruik. In de donkerste weergave verbruikt de Hub op stand-by ongeveer 2 watt. Bij volledige helderheid en hoge cpu-belasting ongeveer 4,5 watt. Dat komt neer op tussen een kleine 4 euro tot iets onder de 9 euro per jaar.

  Wat is het verschil tussen Google Home en Mini?

  Het meest belangrijke verschil is echter de geluidskwaliteit. De Google Home beschikt over twee speakers terwijl de Mini het met slechts één box moet doen. Hierdoor is de geluidskwaliteit van de grote broer een stuk beter.

  Wat is het verschil tussen een Google Home Mini en een Google nest Mini?

  Verschillen Google Nest Mini vs Google Home Mini

  Het grote verschil is dat Google Nest Mini de nieuwe verbeterde versie van Google Home Mini is. Het product beschikt nu over betere geluidskwaliteit, een ophang gat, verbeterde microfoons en verbeterde chip (meer mogelijkheden).

  Welke Google Home is het beste?

  De Google Home Max is de grootste speaker, mét de beste geluidskwaliteit. Daar betaal je dan ook wat meer voor. Maar je kunt er een goed feestje mee geven.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.

  Adblock
  detector