was kostet google tv?

De Chromecast met Google TV komt over drie weken uit en gaat in Nederland en België 70 euro kosten. De Chromecast was al sinds de release in andere landen via grijze import in Nederland te koop en hij is op het moment van schrijven bij vijftien webshops te koop.

Hoeveel kost Google TV?

Chromecast HD met Google TV streamt in full-hd

De bron meldt een prijs van rond de 40 dollar. Ter vergelijking: de huidige Chromecast met Google TV kost in Nederland 70 tot 80 euro.

Is Google TV gratis?

De applicatie heet nu ‘Google TV’ en ziet er ook iets anders uit. De basis is echter hetzelfde gebleven: je gebruikt de app om te zoeken naar films en kunt ze vervolgens huren of kopen. De prijzen verschillen per film en niet iedere titel is te koop én te huur.

Wat kun je allemaal met Google TV?

De volgende belangrijke apps zijn op het moment van schrijven (juni 2022) beschikbaar op de Chromecast met Google TV:

 1. Amazon Prime Video.
 2. AppleTV.
 3. Disney+
 4. F1 TV.
 5. Film1.
 6. HBO Max.
 7. Kijk.
 8. Netflix.

Wat is het voordeel van Google TV?

De Google Play Movies and TV-app is op 30 september 2020 geüpdatet en is omgedoopt tot de Google TV-app. Hiermee kunt u naar iets zoeken om films en tv-programma’s te bekijken, kopen of huren en uw volglijst beheren. De services die door de Android-app worden ondersteund, verschillen van regio tot regio.

Welke zenders op Google TV?

Dit zijn de Google TV apps

 • Amazon Prime Video.
 • Netflix.
 • YouTube TV.
 • HBO GO en HBO Max.
 • Hulu.
 • Google TV (dit was voorheen natuurlijk Google Play, Movies)
 • See also:  wie lösche ich google anfragen?

  Wat kun je met Google chromecast tv?

  Met de Chromecast hoef je niet meer naar een klein scherm te staren, maar stream je video’s van YouTube en films van Netflix, HBO GO, Videoland, NPO Live TV (NL) met 1 druk naar je televisie. Chromecast werkt met Android tablets en smartphones, iPhones en iPads.

  Hoe krijg ik google op tv?

  De Google TV-app downloaden

  1. Open de Google Play Store-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek naar Google Play Films of Google TV.
  3. Tik op Updaten of Installeren.

  Wat is het verschil tussen Google TV en Android TV?

  Google TV is een smart platform dat je op nieuwere televisies van Sony vindt. Het biedt ongeveer dezelfde functies en app aanbod als Android. Het verschil met Android is dat Google TV een interface heeft waarop je gemakkelijker je favoriete content vindt.

  Kan ik Google TV verwijderen?

  De volgende stappen zijn afhankelijk van de menu-opties van uw tv: Selecteer Alle apps bekijken — Selecteer een app die u wilt verwijderen — Verwijderen. Selecteer een app die u wilt verwijderen — Verwijderen.

  Heb je een Chromecast nodig bij een Smart TV?

  Je hebt geen Smart TV nodig om online tv te kijken. Met een Google Chromecast stream je van je PC, tablet of smartphone naar je televisietoestel. De Google Chromecast is een klein apparaatje dat je met je televisie verbindt.

  Waar Chromecast Google TV kopen?

  Alhoewel het product officieel nog niet gelanceerd is door Google in Nederland, toch is de Chromecast met Google TV gewoon te koop. Er zijn meerdere, gerenommeerde webshops die het product aanbieden voor een goede prijs. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Bol en MediaMarkt.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published.

  Adblock
  detector