was kostet google pay?

Betalingen gaan rechtstreeks naar uw bankrekening met Google Pay, en die zijn er geen kosten zorgen maken om.

Wat zijn de kosten van Google Pay?

Aan Google Pay zitten geen extra kosten verbonden. Of je nu een Xiaomi, OPPO of Samsung telefoon hebt, iedere telefoon met Android 7 of hoger kan Google Pay gebruiken. Ook moet je telefoon NFC (oftewel Near Field Communication) hebben.

Is betalen met Google Pay veilig?

Is Google Pay veilig? Betalen met Google Pay op uw telefoon of horloge is net zo veilig als betalen met uw betaalpas. U hoeft geen betaalautomaat meer aan te raken of contant geld te gebruiken als u wilt afrekenen.

Welke banken support Google Pay?

Gebruikers kunnen in de Google Pay-app of via pay.google.com hun bankgegevens invullen en bijvoorbeeld een creditcard of bankpas toevoegen. Dat kan alleen bij een van de banken die de dienst ondersteunen: ABN AMRO, Adyen, Bitpanda, Bunq, Curve, iCard, Monese, N26, PayrNet, Revolut, Swan, Viva Wallet, Wise en ZEN.COM.

Hoe zet je geld op Google Pay?

Play-tegoed kopen met contant geld

  1. Open de Google Play-app.
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Betalingen en abonnementen Betaalmethoden Een betaalmethode toevoegen.
  4. Selecteer een bedrag.
  5. Tik op Doorgaan.
  6. Selecteer een winkel.
  7. Tik op Betalingscode ophalen.
  8. Volg de instructies in de supermarkt.

Kan je online betalen met Google Pay?

Afrekenen met Google Pay

Tik op de Google Pay-knop wanneer u wilt afrekenen. Kies een betaalmethode en voer uw verzendadres in als hierom wordt gevraagd. Bevestig uw bestelling.

Hoe werkt Google Wallet?

Hoe werkt Google wallet? Je dient in te loggen met je Gmail account en je creditcard gegevens moeten ingevuld worden om er gebruik van te maken. Je creditcard is ook de enige betaalpas die je kunt gebruiken hiervoor. Dit is meteen ook een nadeel van Google Wallet.

See also:  warum funktioniert google nicht?

Is contactloos betalen wel veilig?

Contactloos betalen met een betaalpas of een smartphone is zeer veilig. Eind 2021 was 87% van alle pinbetalingen contactloos en toch is het nog nooit voorgekomen dat iemand ongemerkt geld van een contactloze betaalpas heeft gehaald.

Hoe veilig is betalen met je telefoon?

Contactloos betalen met een app op de smartphone

Betalen met de smartphone is relatief veilig. Het is dan wel belangrijk om de telefoon te beveiligen met bijvoorbeeld een pincode, wachtwoord of patroon. Voordat u de betaling uitvoert, moet u op uw mobiel een pincode invoeren.

Welke banken ondersteunen Samsung pay?

Compare up to 4 providers

Name Mobile View Digital Banks Dutch Ondersteunde valuta’s
N26 You Maandelijkse kosten € 9.90 Levering bankkaart Binnen 10 werkdagen Betaalmethoden Ondersteunde valuta’s 1 1
bunq Easy Bank Personal Maandelijkse kosten € 2.99 Levering bankkaart Binnen 10 dagen Betaalmethoden

Waarom is Google Pay niet beschikbaar in Nederland?

Google Pay werkt ook in Nederland. De dienst rolde eind 2020 al stilletjes uit, maar je kon de losse app niet in de Play Store downloaden. Daar kwam in december 2021 verandering in. Google Pay kun je sindsdien dus ‘gewoon’ in de Play Store downloaden.

Waarom doet mijn Google Pay het niet?

Check of het factuuradres voor uw betaalmethode (zoals een creditcard) overeenkomt met het adres in uw Google Pay-instellingen. Als het niet overeenkomt, updatet u uw adres op pay.google.com en probeert u de transactie opnieuw. Als u een app gebruikt: Probeer in plaats daarvan op de website van het product te betalen.

Waar is mijn Google tegoed?

Ga naar de Google Store-instellingen. In het gedeelte Google Store-tegoed: Als je een saldo ziet staan (zelfs al is het € 0,00), ben je er klaar voor.

See also:  sehen was google über mich weiß?

Kan Google Play met iDeal?

Iedereen in Nederland kan nu met iDeal betalen in de Play Store. Gebruikers kunnenvia iDeal betalen bij vrijwel alle grote banken. Op dit moment worden ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS, ASN Bank, RegioBank, Bunq, Knab, Triodos Bank en Van Landschot ondersteund.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Adblock
detector